Kai norėsite pradžiuginti savo mažuosius, siūlome gaminti štai tokią skanią ir maistingą užkandžių lentą, kurios dėmesio centre – 2 gardžios užtepėlės su nekeptais riebaluose Taler traškučiais.
-
SALDŽIAU | Maskarponės ir braškių užtepėlė + Taler traškučiai su tikrais bananais, vaisiai ir uogos
-
SŪRIAU | Varškės ir vištienos užtepėlė + Taler traškučiai su sūriu, daržovių lazdelės, pomidoriukai
Maskarponės ir braškių užtepėlė
Receptui reikės:
40 g braškių
100 g maskarponės
1 v.š. cukraus
50 g plakamosios grietinėlės
Šlakelio citrinos sulčių
Gaminame: ⏳️
Braškes sutriname iki vientisos masės ir perkošiame per sietelį.
Maskarponę su cukrumi išplakame mikseriu iki kreminės masės.
Supilame grietinėlę, citrinos sultis, braškes ir plakame dar kelias minutes iki purios tekstūros.
Varškės ir vištienos užtepėlė
Receptui reikės:
100 g virtos ar keptos vištienos
100 g varškės
1 v.š. grietinės
1 a.š. citrinos sulčių
1/2 a.š. grūdėtųjų garstyčių
1/4 a.š. česnako miltelių
1/4 a.š. druskos
Gaminame: visus ingredientus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
Skanaus! 😋