Tinginiai - tai kaip menas. 🎨 Galimos įvairios variacijos gaminant šį desertą. Pagrindinius, tradicinius tinginio ingridientus žinome kaip sausainius, sviestą, kakavą ir kondencuotą pieną, bet kodėl nepabandžius šį desertą paversti traškiu, kitokiu nei esamę pratę? Traškumo jam suteikė @taleriai.lt Prancūziški traškūs sausainiai ir kapoti riešutai. 🍪🌰
300 g juodojo šokolado 🍫 100 g sviesto 🧈 100 ml grietinėlės 🥛 1 šaukšto nesaldintos tamsios kakavos 🍫 250 g Taler Prancūziškų traškių pyragelių (@taleriai.lt) 🍪 50 g skrudintų kapotų riešutų 🌰
- Šokoladą, sviestą ir grietinėlę pašildykite vandens vonelėje, maišykite, kol viskas ištirps. 🔥
- Suberkite sutraiškytus Taler Prancūziškus traškučius, riešutus. Viską gerai išmaišykite. 🥣
- Gautą masę paskleiskite 20cm skresmens formoje, išlyginkite viršų ir pabarstykite kakava. Stingdykite šaldytuve per naktį. ❄️
Skanaus! 🤤✨️
Pilnas receptas: https://www.instagram.com/p/CowbEtKtIsd/