Naminiai šokoladiniai triufeliai su Taler traškučiais du viename

Naminiai šokoladiniai triufeliai su Taler traškučiais du viename

Mano eksperimentai su lietuvišku užkandžiu - Taler traškučiais tęsiasi!

Noriu pasidžiaugti, kad tai labai universalus ir natūralus produktas tinkantis labai daug kur! Kiekvieną kartą gimus patiekalo idėjai, skubu ją testuoti ir žiurėti ar pavyks! Visada lieku maloniai nustebinta rezultato! 🙂 šį kartą siūlau Jums pasigaminti naminių saldainių - triufelių!

Receptui reikės:
• Šokolado 280g
• Grietinėlė 80ml
• Taler "Two in one" traškučių ( 1/2 mažojo pakelio)
• Vanilės esencija 1 v.š

Gaminimas:
1. Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais. Sutraiškykite Talerius ir atidėkite į šoną.
2. Grietinėlę pašildome ant silpnos ugnies, kaitiname, bet neužviriname. Kai tik pasirodo burbuliukai , nukelkite nuo ugnies.
3. Ant šokolado gabalėlių užpilkite karštą grietinėlę. Uždenkite dubenį lekšte ir palaukite 5min. Atidenkite ir sumaišykite. Jei šokoladas nenori tirpti, įdėkite dubenį į karšto vandens vonią arba vendantį puodą.
4. Kai šokoladas višiškai ištirps įpilkite vanilės esencijos, išmaišykite. Masę padalinkite į dvi dalis *jeigu norite skirtingų skonių. Į vieną dubenį subėriau pusę traiškytų Taler traškučių, išmaišiau. Kitą palikau orginalaus skonio.
5. Masę dedame į šaldytuvą 1 valandai, kad šiek tiek atvėstų.
6. Iš sustingusios masės formuojame rutuliukus, juos apvoliojame Taler "du viename" traškučių trupiniuose. Galima naudoti kapotus riešutus ar kokoso drožles.

Skanaus visiems, kurie bandys šį receptą! 🍫😋

Receptą galite rasti: https://www.instagram.com/p/CpzgzYftGZd/

Naminiai šokoladiniai triufeliai su Taler traškučiais du viename Naminiai šokoladiniai triufeliai su Taler traškučiais du viename 

Naminiai šokoladiniai triufeliai su Taler traškučiais du viename  Naminiai šokoladiniai triufeliai su Taler traškučiais du viename

 

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.