Kepti Spring Roll's su Taler traškučiais ir riešutais

Kepti Spring Roll's su Taleriais ir riešutais

Dar vienas patiekalas į Azijos virtuvės temą. Kartu su @taleriai.lt sukūrėme įdomų Taler traškučių receptą, kuris leis jum paragauti naujų skonių. Juos galima valgyti tiesiog ir taip, nekeptus, bet man skaniau, kai jie apkepa su traškia plutele. Taip pat, galima varijuoti įdarais. 🌿

Receptui reikės:
  1. Ryžių popieriaus paplotėlių 
  2. Ryžių vermišėlių (1 pakelio)
  3. Talerių traškučių su smulkintais žemės riešutais
  4. Savoy kopūsto (mažiau nei pusės)
  5. Paprasto kopūsto (mažiau nei pusės)
  6. 2 morkų
  7. Sojos 3 a.š.
  8. Kepintų žemės riešutų (20g)
  9. Aliejaus kepimui
  10. Kiaušinio (1)
  11. Čili prieskonių

Paruošimas:
1. Smulkiai supjaustome kopūstus. Sutarkuojame morkas. Daržoves pakepiname ant keptuvės kol jos suminkštės, bet ne pilnai, turi išlikti šiektiek traškios. Supilame sojos padažą, pakepame 1min.
2. Karštu vandeniu sietelyje užpilame ryžių vermišėlius, palaukite kol jie išrinks, ištraukite ir supilkite į iškeptas daržoves. Išmaišykite.
3. Susmulkinkite kepintus žemės riešutus, sutraiškykite saują Talerių ir sudėkite viską į daržoves. Viską dar kartą išmaišykite. Įdaras paruoštas.
4. Ryžiu paplotėlius merkiame į šiltą vandenį, kol jie išbrinks. Dedame įdarą ir susukame juos. Talerius sutriname su virtuviniu kombainu, kad gautusi kaip džiuvesėliai. Įšplakame kiaušinį. Merkiame į kiaušinio plakinį ir į džiuvesėlius. Kepame įkaitusioje keptuvėje su šiektiek daugiau aliejaus.
5. Patiekite kartu su jum mėgstamu padažu. Man labiausiai patinka su Sweet Chilli padažu. 🌶

Skanaus! 🍴🤤

Pilnas receptashttps://www.instagram.com/p/CnpjSwZtKRW/

Kepti Spring Roll's su Taler traškučiais ir riešutais
Kepti Spring Roll's su Taler traškučiais ir riešutais

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.