Degintų paprikų ir maskarponės užtepėlė su Taler traškučiais

Degintų paprikų ir maskarponės užtepėlė su Taler traškučiais

Gurmaniškas užtepėlės receptas 😋

Vasara yra tikras daržovių mėgėjų metas, nes jos šiuo metu būna pačios skaniausios. O šį kartą Alfas atskleis, kaip jas panaudoti ypatingai gardžiai užtepėlei su ypatingu poskoniu.

Skirta 3–4 asm.

Gaminimo laikas: apie 1 val.

 

4 įvairiaspalvių paprikų

2–3 šaukštų moliūgų sėklų ir rapsų aliejaus

1 saujelės petražolių

4–5 marinuotų agurkėlių

2–3 šaukštų maskarponės

2 skiltelių česnako

1–2 šaukštų baltojo vyno acto

Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių su druska

2–3 riekelių vytinto kumpio

1 saujos TALER"Su tikro pelėsinio sūrio traškučių."

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio keturių pipirų mišinio

 

  1. Įvairiaspalves paprikas apšlakstykite moliūgų sėklų ir rapsų aliejumi, pagardinkite druska.
  2. Paprikas kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 25–30 min., kol apdegs odelė. Iškeptas paprikas atvėsinkite, nulupkite odelę ir išimkite sėklytes.
  3. Pusę kiekio keptų paprikų susmulkinkite nedideliais kubeliais.
  4. Petražoles ir marinuotus agurkėlius smulkiai sukapokite. Sumaišykite su pjaustytomis paprikomis ir viską pagardinkite skysčiu nuo keptų paprikų.
  5. Keptas paprikas sumaišykite su maskarpone, česnaku, actu ir prieskoniais.
  6. Gerai sutrinkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.
  7. Gautą užtepėlę dėkite į lėkštę, ant viršaus dėliokite smulkintas paprikas. Šalia sudėkite paplėšytą vytintą kumpį.
  8. Patiekite su TALER "Su tikro pelėsinio sūrio traškučiais"

 

Degintų paprikų ir maskarponės užtepėlė su Taler traškučiais

Degintų paprikų ir maskarponės užtepėlė su Taler traškučiais

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.